SEO optimizacija web & internet stranica

Što je SEO, optimizacija web / internet stranica?

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

SEO optimizacija web stranicaSEO optimizacija web stranica (eng; Search Engine Optimization)je proces poboljšanja vidljivosti web stranice na organskim ("prirodnih" ili neplačenih) stranicama s rezultatima tražilice (SERPs), po kojima tražilicu prijateljski elemente u web stranicu. Uspješna kampanja optimizacija za tražilice imat će, kao dio poboljšanja, pažljivo odabrati, relevantni, ključne riječi koje optimizacije na stranici će biti dizajnirani kako bi istaknuti za tražilice algoritmi. Search Engine Optimization je oborio u dva osnovna područja: na stranici i off-page optimizaciju. On-page optimizacija odnosi se na web elemenata koji čine web stranicu, kao što su HTML koda, tekstualni sadržaj i slike. Off-page optimizacija odnosi se, prije svega, da se veze (linkovi koji upućuju na mjestu koje se optimiziran, s druge relevantne web stranice).

Prilikom odabira paketa naprikladnijeg za Vas i Vaše poslovanje uzimamo u obzir razno-razne moguće čimbenike pozicioniranja ključnih riječi na tražilicama.

Kod tog odabira paketa uključujemo sve elemente Vaše stranice za što bolju optimizaciju i samim time bolom pozicijom na tražilicama.

Prilikom analize za odabir  paketa gledamo kompletni sadržaj Vaše web stranice, ne samo dio koji je direkno vidljiv krajnjim korisnica. U tome su jako važni ostali elementi kao što su pravilni title tag, meta description te pravilno posložene ključne riječi u sadržaju stranice. Također procijenujemo vaš sadržaj sa sadržajem vaših direktnih konkurenata. Kvalitetno napisan i posložen title tag pomaže daleko više vašem ne samo direktnom pozicioniranju na tražilicama nego i saržaju koji iste listaju. Jedan od važnijih uvijeta dobrog i kvalitenog rangiranja i popularnosti stranice su i takozvani Backlink-ovi

Podjeli

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn