SEO - optimizacija web & internet stranica

Što je SEO, optimizacija web / internet stranica?

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

SEO optimizacija web stranicaSEO optimizacija web stranica (eng; Search Engine Optimization)je proces poboljšanja vidljivosti web stranice na organskim ("prirodnih" ili neplačenih) stranicama s rezultatima tražilice (SERPs), po kojima tražilicu prijateljski elemente u web stranicu. Uspješna kampanja optimizacija za tražilice imat će, kao dio poboljšanja, pažljivo odabrati, relevantni, ključne riječi koje optimizacije na stranici će biti dizajnirani kako bi istaknuti za tražilice algoritmi. Search Engine Optimization je oborio u dva osnovna područja: na stranici i off-page optimizaciju. On-page optimizacija odnosi se na web elemenata koji čine web stranicu, kao što su HTML koda, tekstualni sadržaj i slike. Off-page optimizacija odnosi se, prije svega, da se veze (linkovi koji upućuju na mjestu koje se optimiziran, s druge relevantne web stranice).

Prilikom odabira paketa naprikladnijeg za Vas i Vaše poslovanje uzimamo u obzir razno-razne moguće čimbenike pozicioniranja ključnih riječi na tražilicama.

Kod tog odabira paketa uključujemo sve elemente Vaše stranice za što bolju optimizaciju i samim time bolom pozicijom na tražilicama.

Prilikom analize za odabir  paketa gledamo kompletni sadržaj Vaše web stranice, ne samo dio koji je direkno vidljiv krajnjim korisnica. U tome su jako važni ostali elementi kao što su pravilni title tag, meta description te pravilno posložene ključne riječi u sadržaju stranice. Također procijenujemo vaš sadržaj sa sadržajem vaših direktnih konkurenata. Kvalitetno napisan i posložen title tag pomaže daleko više vašem ne samo direktnom pozicioniranju na tražilicama nego i saržaju koji iste listaju. Jedan od važnijih uvijeta dobrog i kvalitenog rangiranja i popularnosti stranice su i takozvani Backlink-ovi

SEO analiza

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

 

Potpuna SEO analiza bazirana na najboljim praksama

Zainteresirani ste za SEO usluge? Rado ćemo vam ponuditi opsežan SEO audit besplatno, prije nego Vam ponudimo SEO analizu. Tražilice koriste stotine faktora prilikom određivanja renkinga stranice prema ključnim riječima. Primjerice, sam Google koristi više od 200.

SEO konzultacije

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

seo konzultacije SEO konzultantski servis

Kada trebate našu stručnost u razvoju pravilne strategije a već imate vlastite web servise unutar svoje tvrtke ili koristite nečije tuđe servise i to ne želite mijenjati potrebne su vam naše SEO konzultacije. Nudimo vam pomoć oko implementiranja vaših marketinških rješenja kroz pravilnu optimizaciju i podizanje rejtinga vaše web stranice.

Mobilna SEO optimizacija

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Zašto trebate optimizaciju web stranica za mobilne uređaje?

Je li Vaša stranica spremna za pregledavanje na mobilnim uređajima? Ukoliko nije, gubite značajan dio auditorija koji želi znati nešto o tome čime se bavite. S tvrtkom Domidona možete biti sigurni u prosperitet po pitanju toga svakako ne malog dijela prezentacije Vaših usluga.