SEO - optimizacija web & internet stranica

Rastuća važnost društvenih mreža

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Mnogo puta smo do sada spominjali značaj društvenih mreža u SEO optimizaciji web stranica. Društvene mreže su tu definitivno kako bi još dugo ostale. Postale su platforme na kojima možete naći gotovo sve informacije.

Poslovni subjekti su se počeli prebacivati na taj vid oglašavanja koristeći nevjerojatnu snagu platformi kako bi promovirali brend. Uz samu promociju, povezuju se sa bivšim, sadašnjim i budućim klijentima, te otvaraju dijaloge pomoću kojih vrlo jednostavno grade imidž. Povećanjem korisnika i utjecaja globalnih razmjera, postavlja se pitanje koje to generacije imaju najizraženiji rast u korištenju ovih platformi.

Do prije par godina mislilo se da ovaj trend neće biti dugog vjeka, međutim većina se prevarila.promjene su stalne, događaju se gotovo na dnevnoj bazi i nezaustavljive su. Razlika je vidljiva samo u usporedbi današnjeg dana i istog dana tjedan ranije. Ako ste i dalje skeptični, dokaz Vam može biti 1 BILIJUN korisnika na Facebook-u i Google+ platformama, a da ne spominjemo da se trend povećanja broja korisnika idalje povećava u znatnom broju!

Drugi podatak koji Vam se može činiti nemoguć je onaj koji kaže da 71% ljudi koji imaju u svome posjedu neki mobilni uređaj putem njega pristupa društvenim mrežama. Problem se javlja ukoliko Vaše stranice nisu optimizirane za mobilni uređaj. Domidona Vam u tome može pomoći.

Do sada ste već mogli shvatiti kako se u rastuće skupine ne ubrajaju samo mladi. Podatak govori da najveći rast bilježi skupina imeđu 45 i 65 godina starosti. Iz toga se postavlja pitanje je li Vaša tvrtka spremna za takve promjene. Znanjem kome se obraćate na društvenim mrežama može uvelike pomoći Vašoj tvrtci da generira nove klijente.

Podjeli

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi